To okno pojawia się tylko wtedy, gdy wybrano ręczne uruchamianie miejsc pracy ASTER w zakładce “Ustawienia ogólne” Począwszy od miejsc pracy. “Aby zapobiec wyświetlaniu się tego okna po włączeniu komputera, zaznacz pole wyboru” Nie zadawaj ponownie pytania“.